2012-09-10 11:38:19• hírek • Szatmár.ro

Új filmek, koncertek ezen a héten is

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

A Grand Mall Cinema újdonságai:



Kaptár: A megtorlás - Az Umbrella vállalat hibájából kiszabadult T-vírus tovább folytatja pusztítását a Földön, a lakosságot húsevő zombik légióivá alakítva. Az emberi faj utolsó és egyetlen reménye, Alice a cég egyik titkos bázisán ébred fel, és ahogy elkezdi felderíteni az épületet, egyre többet tud meg titokzatos múltjáról. Alice tovább folytatja a a vírus kitöréséért felelős emberek után megkezdett vadászatot - a hajszát, amely Tokiótól New York-on át egészen Moszkváig visz, végül pedig egy olyan felfedezéshez vezet, ami miatt mindent meg kell kérdőjelezne, amit eddig igaznak hitt. Régi és új szövetségesei társaságában Alice a túlélésért vív harcot, aminek tétje a lassan teljesen feledésbe merülő emberiség... A visszaszámolás elkezdődött.

Képtelen kampány (The Campaign) - Hogy befolyáshoz jussanak dél-karolinai kerületük felett, két vállalati vezető ellenfelet állít Cam Brady kongresszusi képviselőnek a választások idején. Jelöltjük a helyi idegenforgalmi központ igazgatója, a naiv Marty Huggins.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Filharmónia:


Szeptember 13-án, csütörtök este 18.30 órától szimfonikus koncertre kerül sor a szatmárnémeti "Dinu Lipatti" Filahrmóniában. Vezényel Novak Stefan karmester, zongorán özreműködnek Fausta Dimulescu és Vlad Dimulescu. Műsoron Mozart művek és Schubert II. Szimfóniája.

A szatmárnémeti Ady Endre Társaság meghívására városunkba látogat a Szentegyházi Gyermekfilharmónia. Az együttes hangversenyére szeptember 15-én, szombat este 19.45 órától kerül sor a Római Katolikus Székesegyházban.

Kiállítás:


Szeptember 6-án kiállítás nyílt Lakatos Miklós festőművész, Mihai Coman Horia grafikus és Paduraru Giorgiana festőművésznő alkotásaiból a Polgármesteri Hivatal Galériájában. A rendezvényre a Szatmári Képzőművészek Egyesülete szervezésében kerül sor. A kiállítást október 17-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

A szatmárnémeti Alkotóház galériájában Keresztesi Monica és Olar Iulia festményei és grafikái várják a művészet iránt érdeklődőket egészen október 3-ig. A részletekért kattints ide!

Buli
:



Szeptember 15-én, szombat este újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: